Mahdollisuuksien Tilan &
Huvilan säännölliset jutut

Mahdollistamme ja järjestämme monenlaista säännöllistä toimintaa.

Näihin kuuluu erilaisia tapahtumakonsepteja, työryhmiä ja toiminta-alueita, jotka toteuttavat ideaa aktiivisesta yhteisöllisyydestä ja luovuudesta kaikkia koskevana voimavarana.

Kehittämme ja kokeilemme erilaisia toimintoja, joiden tarkoitus on mahdollistaa mm. uusia tapoja ihmisille kohdata toisiaan, tutkia luovuuttaan, lähestyä taidetta uusilla tavoilla sekä vain pitää hauskaa. :)

Alla löydät tietoa tämän hetken aktiivisista toiminnoista. Tervetuloa mukaan!

Yhteisötaidekoulu Hehkumahku
 • Facebook

Uusi yhteisötaiteellista opetusta ja tekemistä tarjoava ja tutkiva taidekoulu. Yhteisötaidekoulu on avoinna kaikille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Myös ilman lapsia voi tulla mukaan tekemään.

Yhteisötaidekoulun pääasiallinen tarkoitus on luoda yhteisöllisempää taiteen tekemistä sekä tarjota matalan kynnyksen mahdollisuuksia kokeilla erilaisia taidemuotoja. Yhteisötaidekoulun lähestymistapa taiteeseen on monitaiteellinen, eikä pyri tuottamaan ensisijaisesti pelkkää teknistä osaamista yhteen taiteenalaan liittyen.

Taidepajoja tulossa lisää keväällä 2020, pysy kuulolla!

Tampereen taiteilijatoimisto

  Taiteilijatoimisto kutsuu taiteilijoita ja luovien alojen toimijoita yhteen erilaisten teemojen ympärille ja tarjoaa myös työ- ja vertaisyhteisöä. Joka kerran alansa asiantuntijavieraat ovat taanneet sen, että opittu tieto on ajankohtaista ja sisältö on laadukasta sekä ammattilaisten tarpeisiin vastaavaa.

  Tampereen Taiteilijatoimisto toteutetaan yhteistyössä TREenit! Ry;n, Mahdollisuuksien Tilan, Tampereen Freelancenäyttelijöiden, Sirkus Faktorin ja Kohtaamisen Tilan kanssa.

  Juhlat, keikat & iltamat

   Järjestetään säännöllisesti erilaisilla teemoilla.

   Vanhempain neuvostoliitto
   • Facebook

   Avoin kohtaamispaikka vanhemmille. Ideana on tarjota vertaistukea, tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista vanhemmuteen ja sen haasteisiin liittyviin asioista, sekä työkaluja arjen helpottamiseen.

   Unelmatyöskentely

    Mahdollisuuksien Huvilalla. Lisätietoa tulossa!

    Mahdollisuuksien toteutusryhmä

     Mahdollistajien oma ryhmä, missä pääset toteuttamaan ja luomaan kaikkea sitä kivaa, mitä tiloissamme tapahtuu. :) Haemme tällä hetkellä uusia jäseniä. Kysy lisää mikäli osallistuminen kiinnostaa!

     Käsityökahvila
     • Facebook

     Käsityökahvilassa on leppoisa tunnelma, jonne voi tulla vaihtamaan kuulumisia ja juomaan kupposeen teetä tai kahvia käsille tekemisen lomassa. Kahvilassa on valmiina myös ompelukone, jos tarvitset, sekä lainapuikkoja ja lahjoituksena saatuja lankoja, joilla pääsee alkuun, jos ei ole omia tarvikkeita mukana. Eli voit tulla myös opettelemaan esim.neulomista tai virkkaamista, jos sellainen kipinä itsestä löytyy!

      

     Tapahtuma on kaikille avoin ja ideana on, että Käsityökahvilasta voi tulla myös kysymään vinkkejä, jos on haastavia kohtia työssään. Yhdessä pähkien asiat yleensä ratkeavat.

     Keväällä 2020 käsityökahvila jatkuu kerran kuussa Mahdollisuuksien Tilalla.

     Lasten teatteri

      Osallistavia esityksiä lapsille, kouluille, tapahtumiin ja perheille!

      Yhden teoksen taidenäyttely

       Yhteisötaiteellinen näyttelykonsepti, jossa vaihtuvat taiteilijat tuovat tai luovat kuukauden ajaksi yhden teoksen Mahdollisuuksien tilalle.

       Yhden teoksen näyttely haluaa antaa mahdollisuuden syventää katsojan suhdetta taideteokseen. Teokseen tutustutaan yhdessä niin, että tätä suhdetta on mahdollista tutkia ja jakaa toisten kanssa, ja että teoksen herättämät ajatukset, ideat ja tunteet voivat mahdollisesti innostaa jopa johonkin toimintaan, yhdessä tai erikseen. Tapahtumissa teoksen herättämiä kokemuksia lähestytään erilaisin tavoin: keskustellen, teoksen teemoja pohtien, luovan toiminnan kautta, yhdessä uutta luoden jne.

       Vaatteiden vaihtokahvila

        Suositut vaatteiden vaihtokahvilat Mahdollisuuksien Tilalla!

        MAHDOLLISUUKSIEN TILA

        Selininkatu 5, Tahmela/Pispala, Tampere

        mahdollisuuksientila@gmail.com

        MAHDOLLISUUKSIEN HUVILA

        Tahmelan huvilalla

        Uramonkatu 9, Tahmela/Pispala, Tampere

        Mahdollisuuksien tilat ovat paikallisen luovuuden ja yhteisöllisyyden aktivaattoreita.

        Tervetuloa vierailemaan, tanssimaan, leikkimään tai antamaan oma osasi kaiken kivuuden luomiseen!

        • Facebook Social Icon
        • Instagram Social Icon