Henni Salo

Moi! Olen Henni, opiskelen tällä hetkellä kulttuurituotantoa ja siihen liittyviä juttuja teen myös Mahdollisuuksien Tilalla. Järjestän yhdessä muiden tilan ihmisten kanssa tapahtumia ja toimintaa. Tilalla vastaan paljon monista käytännön asioista ja organisoinnista.

 

Mahdollisuuksien Tilassa on erityistä kuinka se liputtaa jokaisessa asustavien mahdollisuuksien puolesta! Tila voi toimia erilaisten asioiden ja ihmisten kohtaamispisteenä ja kokeilualustana luovuudelle. Mahdollistajana tahtoisin edesauttaa ja tukea että erilaiset ihmiset löytäisivät tapoja luoda ja tehdä heitä inspiroivia asioita Tilalla sekä auttaa ihmisiä tapaamaan heille juuri sopivia tyyppejä omiin juttuihinsa.

Vastuualueet: Mahdollisuuksien Tilan tapahtumien ja juttujen yleissäätäjä, vuokraus ja puhelimeenvastaaja.

Johanna Peltola

Moikka! Oon Johanna ja olen mukana toiminnassa, koska haluan edistää elävää kulttuuria ja ihmisten välistä kanssakäymistä eli yhteisöllisyyttä. Luova toiminta, kuten esittävät taiteet; sirkus ja klovneria on erityisen lähellä sydäntä ja ammatti-alaani. Haluan olla mukana luomassa ja mahdollistamassa vapaampaa tilaa olla ja luoda asioita. Vastaan mielelläni kaikkiin Tilaa liittyviin kysymyksiin ja erityisesti otetaan vastaan toiveita ja ideoita lasten kulttuuriin ja toimintaan liittyen Tilalla.

 

Vastuualueet: Lasten ja vanhempien tapahtumat, kässäkahvilan pitäminen. Juoksevien asioiden hoitaminen ja tapahtumien järjestäminen.

Sara Vänskä

Moi! Oon Sara, nykyisin Helsingistä käsin toimiva tiimin jäsen ja musiikkitieteen opiskelija. Toiminnan suunnittelu muiden kanssa ja etäältä onnistuvat tehtävät kuuluvat omiin vastuualueisiin, vaikka yritän aina mahdollisuuksien mukaan päästä myös paikan päälle ja tapahtumiin käymään!

Itselle Mahdollisuuksien Tilassa on tärkeää se, että se tarjoaa uudenlaisia juttuja ja kokeilee katsoa vanhaa uudenlaisesta näkökulmasta. Erityisesti musiikki ja uudenlaisten kulttuuritapahtumien järjestäminen kiinnostaa. Miten taidetta voisi tuottaa niin, että se tarjoisi katsojalle aktiivisempaa kokemusta?

 

Vastuualueet: Musiikkijutut, johdolliset ja tekniset asiat, toiminnan suunnittelu muiden kanssa, kirjoitusvirheistä huomauttelu.

Please reload

MAHDOLLISUUKSIEN TILA

Selininkatu 5, Tahmela/Pispala, Tampere

mahdollisuuksientila@gmail.com

MAHDOLLISUUKSIEN HUVILA

Tahmelan huvilalla

Uramonkatu 9, Tahmela/Pispala, Tampere

Mahdollisuuksien tilat ovat paikallisen luovuuden ja yhteisöllisyyden aktivaattoreita.

Tervetuloa vierailemaan, tanssimaan, leikkimään tai antamaan oma osasi kaiken kivuuden luomiseen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon