Henni Salo

Moi! Olen Henni, kulttuurituottaja, juhlaexpertti ja unelmoija.

Vastuualueitani ovat Tilan toiminnan koordinoiminen ja tapahtumien tuottaminen.

Mahdollisuuksien Tilassa on erityistä kuinka se liputtaa jokaisessa asustavien mahdollisuuksien puolesta! Tila voi toimia erilaisten asioiden ja ihmisten kohtaamispisteenä ja kokeilualustana luovuudelle. Mahdollistajana tahtoisin edesauttaa ja tukea, että erilaiset ihmiset löytäisivät tapoja luoda ja tehdä heitä inspiroivia asioita Tilalla sekä auttaa ihmisiä tapaamaan heille juuri sopivia tyyppejä omiin juttuihinsa.

Johanna Peltola
Moikka! Olen Johanna, klovni ja yhteisökoordinaattori.

Vastuualueisiini kuuluu erityisesti lasten ja vanhempien tapahtumat. Olen mukana Yhteisötaidekoulun Hehkumahkun toiminnassa. Hoidan myös kaikenlaisia juoksevia asioita Tilalla.

Olen mukana toiminnassa, koska haluan edistää elävää kulttuuria ja yhteisöllisyyttä. Luova toiminta, kuten esittävät taiteet; sirkus ja klovneria on erityisen lähellä sydäntä ja ammatti-alaani.

Sara Vänskä

Moi! Olen Sara. Olen mukana toiminnassa Helsingistä käsin, mutta aina mahdollisuuksien mukaan Tampereella. Helsingissä opiskelen musiikkitiedettä.

Omalla vastuualueella on tapahtumien ja Tilojen toiminnan suunnitteluun liittyviä asioita. Musiikkitapahtumat kiinnostavat erityisesti. Mikäli kiinnostaa kuulla tai olla mukana keikkakonsepteissamme (esim. Keskustelevat keikkaillat) niin minuun voi olla yhteydessä!

Itselle Mahdollisuuksien Tilassa on tärkeää se, että siellä leikitään ja kokeillaan erilaisia tapoja olla yhdessä.

Hennin profiilikuva nettiin..jpg
hehee1.jpg
64635462_3052046864813404_63306228375643