Henni Salo

Moi! Olen Henni, kulttuurituottaja, juhlaexpertti ja unelmoija.

Vastuualueitani ovat Tilan ja Huvilan toiminnan koordinoiminen ja tapahtumien tuottaminen.

Mahdollisuuksien Tilassa on erityistä kuinka se liputtaa jokaisessa asustavien mahdollisuuksien puolesta! Tila voi toimia erilaisten asioiden ja ihmisten kohtaamispisteenä ja kokeilualustana luovuudelle. Mahdollistajana tahtoisin edesauttaa ja tukea, että erilaiset ihmiset löytäisivät tapoja luoda ja tehdä heitä inspiroivia asioita Tilalla sekä auttaa ihmisiä tapaamaan heille juuri sopivia tyyppejä omiin juttuihinsa.

Johanna Peltola

Moikka! Olen Johanna, klovni ja yhteisötaiteilija.

Vastuualueisiini kuuluu erityisesti lasten ja vanhempien tapahtumat. Olen mukana Yhteisötaidekoulun Hehkumahkun toteutuksessa. Autan myös kaikessa mahdollisessa yleisessä tilanhoitoon liittyvissä asioissa.

Olen mukana toiminnassa, koska haluan edistää elävää kulttuuria ja yhteisöllisyyttä. Luova toiminta, kuten esittävät taiteet; sirkus ja klovneria on erityisen lähellä sydäntä ja ammatti-alaani. Haluan olla mahdollistamassa vapaampaa tilaa olla ja luoda asioita.

Sara Vänskä

Moi! Olen Sara. Olen mukana toiminnassa Helsingistä käsin, mutta aina mahdollisuuksien mukaan Tampereella. Helsingissä opiskelen musiikkitiedettä.

Omalla vastuualueella on tapahtumien ja Tilojen toiminnan suunnitteluun liittyviä asioita. Musiikkitapahtumat kiinnostavat erityisesti. Mikäli kiinnostaa kuulla tai olla mukana keikkakonsepteissamme (esim. Keskustelevat keikkaillat) niin minuun voi olla yhteydessä!

Itselle Mahdollisuuksien Tilassa on tärkeää se, että siellä leikitään ja kokeillaan erilaisia tapoja olla yhdessä.

Please reload

MAHDOLLISUUKSIEN TILA

Selininkatu 5, Tahmela/Pispala, Tampere

mahdollisuuksientila@gmail.com

Mahdollisuuksien tilat ovat paikallisen luovuuden ja yhteisöllisyyden aktivaattoreita.

Tervetuloa vierailemaan, tanssimaan, leikkimään tai antamaan oma osasi kaiken kivuuden luomiseen!

MAHDOLLISUUKSIEN HUVILA

Tahmelan huvilalla

Uramonkatu 9, Tahmela/Pispala, Tampere

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon