top of page

Vuokrausehdot & -säännöt

​​Peruutusehdot

Arkipäivien yksittäiset varaukset voi perua veloituksetta viimeistään 24 h ennen varauksen alkua ja pidemmät, useamman päivän varaukset 7 vuorokautta ennen varauksen alkua. Tämän jälkeen laskutamme 50% varauksen hinnasta.

 

HUOM! Maksuttoman perumisajan pidentämisestä voidaan sopia etukäteen, jos se on tarpeen toiminnan luonteen takia.

 

Varausaika

Tilavaraukseen kuuluu 5 min lähtö- ja tuloaikaa. Jos varaus tehdään klo 18-20, paikalle voi saapua klo 17.55 ja tilan täytyy olla tyhjä klo 20.05. Jos tarvitset enemmän valmistelu- tai siivousaikaa, niin huomioithan sen varauksen pituudessa.

 

Mikäli haluat pidentää varausaikaa varauksen aikana, olethan yhteydessä meihin puhelimitse. Tilaan ei voi jäädä sopimatta ajan pidentämisestä.

 

Tilalle saapuminen

Jos vuokraat Mahdollisuuksien Tilaa ensi kertaa, Tilalla on henkilö sinua vastassa ja opastamassa käytännön asiat (ellei toisin sovita).

Saapuminen autolla: Parkkitilaa löytyy jonkin verran Vallikadulta sekä Tahmelan viertotietä.

Saapuminen julkisilla: Bussi numero 10 tuo perille, Mahdollisuuksien Tilaa lähinnä oleva pysäkki on "Hirvitie".

Tilan käyttö

Mahdollisuuksien Tilalla on käytössä teen- ja kahvinkeittovälineet, jääkaappi, mikro, keittolevy sekä äänentoistolaitteet. Astioita voi käyttää vapaasti, mutta ne on tiskattava puhtaaksi ennen lähtöä. Mikäli tarvitset opastusta äänentoistolaitteiden käyttöön, seinällä laitteiden vierestä löytyy käyttöohjeita. Tarvittaessa voimme myös neuvoa asiassa. Huomaathan, että mikserin säädöksiä ei saa holtittomasti muuttaa, ja jos teet isompia muutoksia, niin toivomme että palautat asetukset takaisin normaaliksi.

Myös muita näkyvillä olevia käyttö- ja sisustustarvikkeita voi käyttää omassa toiminnassa. Toivomme, että tila voisi inspiroida kokeilemaan, miten omaa tekemistä voisi toteuttaa uudella tavalla ja mitä tilamme voisi tarjota sille toiminnalle, jota siellä toteutetaan. Tilan esineitä saa käyttää ja tutkia, ja huonekaluja siirtää. Siirräthän kuitenkin tavarat paikoilleen ennen lähtöä, että tila jää siistiin kuntoon seuraavaa käyttäjää varten.

Saavuttaessa kengät jätetään eteiseen. Jos toivot ihmisten olevan kengät jalassa varauksesi aikana, on tästä sovittava erikseen.
 

Tilassa ei saa polttaa suitsukkeita eikä muita hajusteita. Tilassa ei saa käyttää laittomia tai huumaustarkoituksessa käytettyjä aineita. Alkoholia saa nauttia, mutta Tilasta on pidettävä hyvää huolta eikä naapureita saa häiritä asiattomalla käytöksellä. Äänenkäyttöä tulee hiljentää klo 23 jälkeen.

 


Tilan siivous varauksen lopuksi

Pesethän tiskit ja laitat roskat roskikseen ennen lähtöä. Mikäli olet siirrellyt tavaroita tai huonekaluja, siirräthän ne takaisin paikoilleen. Tila täytyy jättää siistiin kuntoon seuraavalle käyttäjälle! Mikäli sotkua tai roskaa tulee enemmän, niin vuokraajan tulee siivota jäljet. Imuri löytyy nojatuolin takaa sohvatilasta, ja muut siivousvälineet wc-tiloista ja lavuaarin alla olevasta kaapista.

Mikäli jotakin rikkoutuu varauksen aikana, on siitä ehdottomasti ilmoitettava. Vahingontekijä on korvausvelvollinen.
 

_______________________________

Vuokraamalla Mahdollisuuksien Tilaa, sitoudut noudattamaan vuokraus- ja käyttöohjeita sekä käytäntöjä.

 

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, ole rohkeasti yhteydessä!

Lämpimästi tervetuloa Mahdollisuuksien Tilalle!

 

 

bottom of page