top of page

Vuokrausehdot & -säännöt

Lähtö- ja tuloaika

Tilavaraukseen kuuluu 5 min lähtö- ja tuloaikaa. Eli varauksen alkaessa, paikalle voi saapua viittä vaille (esim. 17.55 varauksen alkaessa klo 18), varauksen päättyessä tasalta, on viimeinen poistumisaika viitä yli (esim. klo 20.05). Jos varaukseen tarvitsee enemmän valmisteluaikaa, se kannattaa huomioida varausaikaa sopiessa.

Peruutusehdot

Arkipäivien yksittäiset varaukset voi perua veloituksetta viimeistään 24 h ennen varauksen alkua ja pidemmät useamman päivien varaukset sekä viikonlopun varaukset 7 vuorokautta ennen varauksen alkua. Tämän jälkeen laskutamme 50% varauksen hinnasta.

 

HUOM! Maksuttoman perumisajan pidentämisestä voidaan sopia etukäteen erikseen. Mikäli varauksen peruuntuminen on kiinni tarvittavan osallistujamäärän saavuttamisesta, toivomme, että meihin ollaan yhteydessä ennen varauksen perumista. Tällöin voimme etukäteen sovitusti joustaa peruutusajasta, ja olemme usein yhdessä miettineet toimia miten esim. saada tarvittavan osallistujamäärän kokoon. :)

 

 

Varausaika

Varausaikaa on tarvittaessa mahdollista jatkaa varauksen aikana, mikäli Tilalla ei ole seuraavia varauksia. Tällöin on oltava puhelimitse yhteydessä ja sovittava asiasta. Tilalle ei voi jäädä sopimatta jatkamaan varausta.

 

Ohjeistus Tilalle tulosta

Jos vuokraat Mahdollisuuksien Tilaa ensi kertaa, Tilalla on henkilö sinua vastassa ja näyttämässä käytännön asiat (ellei toisin sovita).

Tilan käyttö

Mahdollisuuksien Tilalla on käytössä teen- ja kahvinkeittovälineet, jääkaappi, keittolevy, äänentoistolaitteet sekä muut näkyvillä olevat käyttötarvikkeet. Mikäli tarvitset opastusta äänentoiston käyttöön, neuvomme mielellämme! Mikserin säädöksiä ei saa holtittomasti muuttaa.

Saavuttaessa kengät jätetään eteiseen, jos toivot ihmisten olevan kengät jalassa varauksesi aikana, on tästä sovittava erikseen.

 

Tila on jätettävä siistiin kuntoon varauksen päätyttyä. Mikäli siirtelet huonekaluja, on ne siirrettävä takaisin varauksen päätyttyä.


Tilan astiat ovat vapaasti käytettävissä. Oman varauksen/ryhmän tiskit on tiskattava, niitä ei saa jättää seuraavalle tilan käyttäjälle! 

 

Mikäli jotakin rikkoutuu varauksen aikana, on siitä ehdottomasti ilmoitettava. Vahingontekijä on korvausvelvollinen.

 

Siivousvälineet löytyvät lavuaarin alla olevasta kaapista. 


 

Yleiset ohjeet

Parkkitilaa löytyy jonkin verran Vallikadulta sekä Tahmelan viertotietä. Bussi 25 tuo perille, Mahdollisuuksien Tilan pysäkki on Tahmelan liikekeskus.

 

Tilassa ei saa polttaa suitsukkeita eikä muita hajusteita. 

 

Tilassa ei saa käyttää laittomia tai huumaustarkoituksessa käytettyjä aineita. Alkoholia saa nauttia, mutta Tilasta on pidettävä hyvää huolta eikä naapureita saa häiritä asiattomalla käytöksellä. 

 


 

_______________________________

Vuokraamalla Mahdollisuuksien Tilaa, sitoudut noudattamaan vuokraus- ja käyttöohjeita sekä käytäntöjä.

 

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, ole rohkeasti yhteydessä!

Lämpimästi tervetuloa Mahdollisuuksien Tilalle!

 

 

bottom of page