top of page

Miten mukaan?

Mahdollisuuksien Tilan toimintaan voi osallistua monella tavalla.

Tsekkaa ohjelmistomme ja tule käymään itseäsi kiinnostavissa tapahtumissa! Ne ovat kaikille avoimia (ellei asiasta erikseen ilmoiteta). Uudet kasvot ovat aina tervetulleita. :)

Haluaisitko itse toteuttaa ja tehdä jotain? Tahtoisitko mukaan taideprojektiin, järjestää tapahtuman, esiintyä, koota vaikka keskustelupiirin tai tavata uusia ihmisiä luovan toiminnan parissa? Meillä voit tuottaa omia ideoitasi joko yksin tai etsiä kauttamme yhteistyökumppaneita. Pyrimme mahdollistamaan kaikenlaisten juttujen kokeilua matalalla kynnyksellä. Voit myös halusi mukaan tulla mukaan toteuttamaan jotain valmista juttua, toimia vaikka DJ:nä, valokuvaajana tai muuten käyttää omia erityistaitojasi. :)

Tilan Mahdollistajiin voi aina olla yhteydessä jos jokin asia kiinnostaa tai askarruttaa. Voimme ideoida ja miettiä yhdessä, miten juuri sinun kiinnostuksen kohteistasi voisi toteutua jotain hienoa ja kivaa! Me yritämme parhaamme mukaan viedä asioita eteenpäin ja tehdä niistä mahdollisia. Vastaamme myös kaikkiin käytännön asioihin liittyviin kysymyksiin. Soita tai laita meille viestiä! Yhteystiedot löydät täältä.

Kiinnostaisiko sinua toteuttaa opiskeluun tai muuhun liittyvää harjoittelua Mahdollisuuksien Tilalla? Kysy meiltä lisää.

Tehdään siitä mahdollista! :)

bottom of page