top of page
Tuleva ohjelma

Tapahtumaa on Mahdollisuuksien Tilalla ja Unelmointihuoneella, välillä myös muualla. Jos paikkaa ei ole alla ilmoitettu erikseen, se tapahtuu Mahdollisuuksien Tilalla.

Poppy with Leaves
Bud
Yellow Flower
Purple Flower

JUTTUKEIKKA: Hannele Juutinen

Lauantaina 6.7. klo 19

Heinäkuussa Juttukeikalla Hannele Juutinen runon ja suven päivänä!

Juttukeikka on intiimi keikkailta, jossa yleisö pääsee kohtaamaan illan artistin henkilökohtaisemmin. Artisti jakaa ajatuksiaan, kokemuksiaan ja tarinoitaan musiikin takaa, ja yleisöllä on mahdollisuus kysellä ja osallistua jutteluihin.

Hannele Juutinen on tamperelainen laulaja-lauluntekijä. Hän on syksyllä 2022 julkaissut oman äänitteensä ”On valo matkalla” ja kesältä 2023 on tuorein sinkkujulkaisu ”Hapanta ja makeaa”. Hansu esiintyy erilaisilla kokoonpanoilla, duona, triona ja isommalla orkesterilla. Juttukeikka-illassa kuulemme häntä upean pianistinsa Tuukka Ojalan kanssa. Hansun musiikki on lyriikoiltaan näkemyksellistä, elektro-akustista poppia. Lauluillaan hän haluaa kertoa merkityksellisiä tarinoita ja tehdä tilaa myös mielen varjojen tutkimiseen.

Lisää Hannelesta: https://music.imusician.pro/a/rc0f54Tw/


Ovet klo 19
Keikka klo 19.30
Vapaa pääsy, tervetuloa!

FB-event

JÄRKIPIIRI

Kesäaikaan kerran kuussa tiistai-iltana klo 18 (seuraavat kerrat 9.7, 6.8.)

Järkipiiri on poliittisesti sitoutumaton keskustelupiiri maailman ja yhteiskunnan tapahtumista.

Järkipiiri pyrkii tarjoamaan kohtaamisen ja keskustelun paikkaa internet-keskustelujen aikana, ja luomaan syvempää ymmärrystä siitä, mitä maailmassa tällä hetkellä tapahtuu. Tarvitsemme yhteiskunnallisen keskustelun tilaa, jossa erilaiset mielipiteet ja ajatukset voivat kohdata, jossa pyritään ymmärrykseen ideologisuuden sijaan, ja jossa on mahdollista käsitellä myös kiistanlaisia tai vaihtoehtoisia näkemyksiä maailmasta avoimin ja uteliain mielin.

Tapaamme kasvokkain joka toinen viikko erilaisten teemojen äärellä. Keskustelun aiheet valitaan piirissä kävijöiden kesken. Pyrimme kriittisyyteen ja luotamme terveen järjen, yhteisen keskustelun ja tunteita sallivan tilan kykyyn tuottaa järkeviä lopputuloksia. Keskustelun lisäksi voimme luoda toimintaa, jolla vaikuttaa myös piirien ulkopuolella.

Tervetuloa mukaan! Oviraha 3 euroa, sis. teetä.
 

Lisätietoa: www.jarkipiiri.blogspot.com
Järkipiiri löytyy myös facebookista ja twitteristä!

KLOVNIYHTEISÖ

Tule mukaan Mahdollisuuksien Tilan klovniyhteisön tapahtumiin luomaan astetta villimpää ja hauskempaa todellisuutta ja harjoittelemaan, miten nauraa itselleen. Tervetuloa mukaan ensikertalaiset tai jo aiemmin klovneriaa tehneet tai muuten klovniyhteisössä mukana olleet!

Klovneriaa voi harjoittaa osana arkista elämää ja löytää siitä uusia näkökulmia. Klovniyhteisössä tutkitaan elämää, vuorovaikutusta ja itseämme oman sisäisen klovnimme kautta! Tervetuloa mukaan ihan kaikki, aiempaa kokemusta klovneriasta tai esittävistä taiteista ei tarvitse olla, voit työskennellä ihan muilla aloilla.
 

Seikkailemme myös erilaisissa arjen ympäristöissä. Yhteisö kannustaa oman klovnin vapauttamiseen arjessa ja sitä kautta oman elämän hauskuuttamiseen ja uudenlaisen humoristisen elämänasenteen löytämiseen.
 

Kokoonnumme tapaamisiin noin kaksi kertaa kuussa. Harjoittelemme siirtymistä klovnin todellisuuteen ja sitä kautta tarkastelemme asioita. Pohdimme maailman menoa punaisten nenien kanssa ja suunnittelemme yhdessä toimintaa.

Klovniyhteisö facebookissa

TUNTEMISEN SYVYYS -RYHMÄ

Tuntemisen syvyys -ryhmässä asetutaan tuntemisen äärelle, tutkimaan ja yhdessä keskustelemaan ja työskentelemään tunteiden parissa. Tarkoituksena on luoda tilaa, jossa ihmiset voivat avautua tuntemiselle itsessään, sekä prosessoida esiin kaikkea sitä mitä todella olemme ja kannamme sisällämme.

Ryhmässä keskitytään moniin tuntemiseen liittyviin teemoihin kuten tuntemisen kykyyn, herkkyyden aktivoimiseen ja hengittämiseen. Tapaamiskerroilla tehdään erilaisia harjoituksia liittyen muun muassa tunteiden kehollistamiseen, itseilmaisuun ja äänenkäyttöön.

Tuntemisen syvyys -ryhmä kutsuu myös inspiroitumaan siitä, miten voi elää arjessa tunteellisesti syvemmin ja merkityksellisemmin sekä miten oman elämän haasteita voi ratkaista itsereflektion ja prosessoivan tuntemisen avulla. Tavoitteena on myös tarjota tilaa jossa voi jakaa luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä omia kuulumisia ja vaikeitakin oloja.

Tuntemisen syvyys -ryhmä tarjoaa:

- yhteisöä jossa voi jakaa ja saada tukea omien tunteiden kanssa työskentelyyn.
- tunteiden käsittelyyn liittyviä harjoitteita ja prosessimaista työskentelyä tunteiden parissa.
- oman tuntemisen kyvyn kehittymistä.
- lisää ymmärrystä omista tunteista ja niiden vaikutuksesta omaan elämään.
- tilaa missä voi huutaa, itkeä, valittaa, kysyä isoja kysymyksiä, tanssia, kehollistua.

 

Osallistuminen ei vaadi sitoutumista jokaiselle kerralle. Paikalle voi tulla myös kuulostelemaan eikä omien asioiden esiintuomiseen ole painetta tai vaadetta.

Lisätietoa hennikaarinasalo@gmail.com

Ryhmää ohjaa Henni Salo.
Oviraha 5/3€

Tervetuloa!


 

YHDEN TEOKSEN TAIDENÄYTTELY

Tulossa taas syksyllä!

Mikäli haluat järjestää tiloillamme omaa ohjelmaa tai vain kysyä toiminnastamme, ota meihin yhteyttä: mahdollisuuksientila@gmail.com.

bottom of page