Tuleva ohjelma

Tapahtumaa on Mahdollisuuksien Tilalla ja Unelmointihuoneella, välillä myös muualla. Jos paikkaa ei ole alla ilmoitettu erikseen, se tapahtuu Mahdollisuuksien Tilalla.

Poppy with Leaves
Bud
Yellow Flower
Purple Flower

KLOVNIYHTEISÖN SYKSY!

Tule mukaan Mahdollisuuksien Tilan klovniyhteisön tapahtumiin luomaan astetta villimpää ja hauskempaa todellisuutta ja harjoittelemaan, miten nauraa itselleen. Luvassa yhteensä 5 tapahtumapäivää! Kesällä luvassa lisäksi parin päivän klovni-intesiivi, josta lisätietoa myöhemmin.

Tervetuloa mukaan ensikertalaiset tai jo aiemmin klovneriaa tehneet tai muuten klovniyhteisössä mukana olleet!


Tapahtumapäivät:

17.9. klo 15-18 Unelmointihuoneella, Tahmelan Huvilalla.
to 6. loka 2022, klo 18-20 Mahdollisuuksien Tilalla.
pe 14. loka 2022, klo 18-20 Klovnivalokuvanäyttelyn avajaiset,

Lielahden Kartonolla, Hiedanranta.
to 27. loka 2022, 18-20 Mahdollisuuksien Tilalla.
pe 4. marras 2022 17:30-20
la 5. marras 2022 klo 11-15
pe 18. marras 2022 19-23 Klovnifestivaalien avaus, Teerenpeli.
la 19. marras 2022
11-13 Klovn-ferenssi, Laikun talon luentosali
14-16 Klovnifestivaalien Lasten päivä
17-20 Klovnityöpaja, Mahdollisuuksien Tilalla.
su 20. marras 2022 klo 14-17 Work in process- iltapäivä Mahdollisuuksien Tilalla.
la 10. joulu 2022 klo 17-20 Klovniyhteisön Pikkujoulut.

Klovneriaa voi harjoittaa osana arkista elämää ja löytää siitä uusia näkökulmia. Klovniyhteisössä tutkitaan elämää, vuorovaikutusta ja itseämme oman sisäisen klovnimme kautta! Tervetuloa mukaan ihan kaikki, aiempaa kokemusta klovneriasta tai esittävistä taiteista ei tarvitse olla, voit työskennellä ihan muilla aloilla.
 

Seikkailemme myös erilaisissa arjen ympäristöissä. Yhteisö kannustaa oman klovnin vapauttamiseen arjessa ja sitä kautta oman elämän hauskuuttamiseen ja uudenlaisen humoristisen elämänasenteen löytämiseen.
 

Kokoonnumme tapaamisiin noin kaksi kertaa kuussa. Harjoittelemme siirtymistä klovnin todellisuuteen ja sitä kautta tarkastelemme asioita. Pohdimme maailman menoa punaisten nenien kanssa ja suunnittelemme yhdessä toimintaa.

Klovniyhteisön syksy facebookissa

JÄRKIPIIRI

Joka toinen tiistai 30.8. alkaen klo 18-20 parittomina viikkoina

Tervetuloa Järkipiiriin! Kokoonnumme joka toinen tiistai klo 18 keskustelemaan yhteiskunnallisesta tilanteesta sekä siitä, mitä maailmassa oikein tapahtuu.

Tutkimme avaralla katseelle maailman tilannetta ja pyrimme selvittämään erilaisten tilanteiden taustavaikuttimia. Tarkoituksena on yhdessä ja yhteisen dialogin kautta kehittää ymmärrystä siitä, mitä tapahtuu. Järkipiiri on myös paikka, missä voimme jakaa ja purkaa omia tunteitamme, joita sekava maailmantilanne voi herättää. Monet ovat kokeneet myös henkilökohtaisesti vaikeita tilanteita läheisten tai oman sosiaalisen piirin kanssa, jos omat näkemykset ovat eronneet muiden mielipiteistä. Järkipiirissä pyrimme välttämään vastakkainasettelua ja löytämään dialogia ja ymmärrystä erilaisiin tilanteisiin.
 

Keskustelun lisäksi pyrimme löytämään omanlaisiamme ratkaisuja tilanteeseen sekä mahdollisesti luomaan toimintaa, jolla voimme vaikuttaa yhteiskuntaan ja muihin ihmisiin positiivisella tavalla. Tämä voi tapahtua esim. vetoomusten, tiedonjakamisen tai aktivismin kautta. Lähtökohtaisesti tarkoitus on kuitenkin tarjota turvallinen paikka, jossa voimme tukea toisiamme tässä vaikeassa ja kaoottisessa maailmantilanteessa.
 

Ei vaivuta epätoivoon eikä lisätä vastakkainasetteluja! Tule mukaan Järkipiiriin!
 

KÄSITYÖKAHVILA

Joka toinen tiistai klo 18-20 parillisina viikkoina alkaen 6.9.2022

Tervetuloa neulomaan tai tekemään muita käsitöitä yhdessä muiden kanssa. Kässäkahvilassa puolet tunnelmasta muodostuu yhdessä tekemisestä ja antoisista keskusteluista. Toinen puoli syntyy rakkaudesta käsillä tekemiseen ja tämän ilon jakamiseen. Tervetuloa! Oviraha 3€/5€ (sis. teen)

Käsityökahvila facebookissa

 

ÄÄNIPIIRI

Jatkuu syksyllä, aikataulu ilmoitetaan myöhemmin!

Äänipiirissä vahvistamme yhteyttä itseemme ja muihin tekemällä kehollisia ääniharjoituksia ja yhteisiä äänimatkoja. Piirissä tutkimme äänen rajoja ja mahdollisuuksia. Kuljemme kohti vapaampaa ääntä ja kehoa. Piiriä ohjaa näyttelijä ja ääniopettaja Marja Skaffari. Osallistumismaksu 10€/8€ Lämpimästi tervetuloa!

Lisäksi Unelmointihuoneen yhteisö Tahmelan huvilalla toimii aktiivisesti. Mikäli haluat mukaan, ota meihin yhteyttä: mahdollisuuksientila@gmail.com.