Tuleva ohjelma

Osa tapahtumista järjestetään Mahdollisuuksien Tilalla ja osa Huvilalla, tarkista paikka kuvauksesta!

Hei! Mahdollisuuksien Tila toivottaa kaikille hyvää syksyä ja lumen odotusta! Pienimuotoisia tapahtumia voi edelleen järjestää Tilalla. Muistathan myös, että Tilaa voi vuokrata edullisesti päiväsaikaan etätyöskentelyyn.

Tilaa voi varata lähettämällä viestiä osoitteeseen mahdollisuuksientila@gmail.com tai soittamalla numeroon p.0452304483.

  • Facebook - Black Circle

Kesän ja syksyn tapahtumat ja ohjelmat päivittyvät tänne.

Pysykää kuulolla!

Tiesitkö, että Mahdollisuuksien Tilalla voit järjestää kaikille avointa ohjelmaa 3€:n ovirahalla. Soita ja kysy lisää! p. 0452304483 / Henni

 

Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun taideiltapäivät marras-joulukuussa lauantai-iltapäiväisin klo 15-16:30

  • Facebook - Black Circle

Taide-iltapäivät Tahmelan Huvilalla klo 15-16:30.

Päivämäärät:

Sirkusteemalla 7., 14. ja 21.11.

Varjoteatteri-teemalla 28.11., 5. ja 12.12.

Marras-joulukuussa Yhteisötaidekoulu Hehkumahku järjestää lauatai-iltapäivisin kaikille avoimia Taide-iltapäiviä.

Tervetuloa viettämään lauantai-iltapäivää Tahmelan Huvilalle kiinnostavan tekemisen merkeissä. Järjestämme kaksi pienoiskurssi.

Ensimmäiseksi pääsemme sukeltamaan sirkuksen maailmaan. Kurssi on avoinna kaiken ikäisille. Siellä lähdetään liikkeelle sirkustelun alkeista. Pääset tutustumaan esimerkiksi jongleeraukseen palloilla, huiveilla ja renkailla, tasapainoiluun ja erilaisiin leikkeihin. Akrobaattisia harjoituksia voidaan tehdä perheryhmittäin.

Toisessa kokonaisuudessa tutustumme varjoteatterin saloihin. Työpaja tapahtuu sään salliessa osittain ulkona, jolloin varjoja voidaan heijastaa Huvilan seiniin. Pajoissa valmistetaan myös omia varjoteatterikuvia pahvista ym.

Kursseille on ennakkoilmoittautuminen valitsevan epidempiatilanteen vuoksi. Iloittautua voit yksittäisille kerroille, teemakokonaisuuteen taivaikka kaikkiin taidepajoihin.

Työpajamaksu 3€ paja / osallistuja.

ENNAKKO-ILMOITTAUTUMISET: hehkumahku@gmail.com tai tekstarilla numeroon p.0503486118 / Johanna

 

Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun Prosessoivan vanhemmuuden tapaamiset alkavat syksyllä 2020

  • Facebook - Black Circle

Keskiviikkoisin 2.9., 30.9., 28.10., ja 25.11. Tahmelan Huvilalla ja Mahdollisuuksien Tilalla

PROSESSOIVAN VANHEMMUUDEN SYKSYSSÄ KIINNOSTAVIA ASIANTUNTIJA-VIERAILUITA:

🔶Ensimmäinen tapaaminen ja info-ilta on keskiviikkona 2.9. Tahmelan Huvilalla (Uramonkatu 9) klo 17:30-19:00.

Tule tapaamaan muita vanhempia ja kuulemaan mistä prosessoivassa vanhemmuudessa on kyse ja minkälaista ohjelmaa on tulossa syksyllä 2020. Ohjelmassa fasilitoitua keskustelua ja mahdollisuus ilmoittautua prosessoivan vanhemmuuden pienryhmiin, joita järjestämme syksyn 2020 aikana. Ryhmät voivat kokoontua myös erilaisten etäyhteyksien kautta, jos tilanne niin vaatii. Tervetuloa! 😊🌷🌼

🔶TEINI-IKÄISTEN ITSETUNNON VAHVISTAMINAN JA TUNNETAITOJEN LISÄÄMINEN Ke 30.9. Prossoivan vanhemmuuden tapaaminen Mahdollisuuksien Tilalla klo 17:30-19:00.
Oviraha 3e (voi maksaa myös kortilla)

Illan aikana saat tietoa tunteista ja tunnetaidoista sekä miten aikuisena voit olla tukemassa teini-ikäistä lasta hänen omassa tuntemisessaan. Kun aikuinen itse on kohdannut tunteitaan, hänellä on ymmärrys ja kyky toimia lapsen tunnetilanteessa tunnetaitoja ja itsetuntoa vahvistavasti. Kasvattajan yhteys omiin tunteisiin sekä tunnetaitojen kehittäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä voidakseen kohdata lapsi myötätuntoisesti, hyväksyen ja kunnioittaen. Ilta rakentuu luento-osuudesta ja vuorovaikutteisesta osiosta. Lisäksi ilta tarjoaa käytännön vinkkejä oman vanhemmuuden ja tunnematkan tueksi.

Asiantuntija-vieraana Minna Katajamäki,tunnetyöskentelyvalmentaja ja kouluttaja, lastentarhanopettaja, EFT-terapeutti, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM®, Lasten ja nuorten psyykkisten ongelmien terapeuttinen ohjaaja, intuitiivinen energiahoitaja, Sound Healer, laulaja.

Muita syksyn teemoja: (lisätietoa tulossa pian):

 

🔶LIIKUNNAN ILON LÖYTÄMINEN ke 28.10. klo 17:30-19 Tahmelan Huvila, Uramonkatu 9. Puhujana Olli-Pekka Toikkonen Tampereen Liikkuva Perhe-hankkeen koordinaattori.

🔶DIGIPELAAMINEN - UHKA VAI MAHDOLLISUUS? ke 25.11. klo 17:30-19:00 Mahdollisuuksien Tila, Selininkatu 5. Vieraana: Aino Harvola Ehyt ry:n Koulutussuunnittelija, pelikasvatus. Hän työskentelee EHYT ry:ssä digitaalisen pelaamisen sekä lasten ja nuorten pelikasvatuksen asiantuntijana ja tekee töitä ensisijaisesti peruskouluikäisten oppilaiden, näiden vanhempien sekä opettajien ja muiden lasten ja nuorten kanssa työskentelevien ammattilaisten kanssa.

Listätietoa: Johanna Peltola p.0503486118 / Yhteisötaidekoulu Hehkumahku

KLOVNI- EXPANSION- ILTAMAT ja klovneriai työpajaviikonloppu

  • Facebook - Black Circle

Iltamat pe 11.12. klo 19:30-00 Tahmelan Huvilalla.

 

Klovneria työpaja la 12.9. Mahdollisuuksien Tilalla. Lisätietoa tulossa pian!

Klovni-iltamat 11.12. klo 19:30- 24:00 Tahmelan Huvilalla (Uramonkatu 9)

Vuoden toiset Klovni-iltamat Tahmelan huvillalla(Uramonkatu 9) joulukuussa! Luvassa klovni-soolojen ilta, jossa muutama rohkea klovni astuu lavalle esiittämään muutaman minuutin soolon. Lisätietoa tulossa pian!

Liput 8e/ 5e ( korttimaksu mahdollinen)

Huom! Rajoitettu osallistujamäärä pandemiatilanteen vuoksi, sisäänpääsy vain ennakkoilmoittautumisella osoitteeseen mahdollisuuksientila@gmail.com tai tekstarilla p.0503486118

Tulethan paikalle vain terveenä!

Iltamien lisäksi lauantaina 12.12. klo 13-16  luvassa KLOVNERIA TYÖPAJA Mahdollisuuksien Tilalla. Ohjaajana Suvi Leppänen. (TeM)

 

MAHDOLLISUUKSIEN TILA

Selininkatu 5, Tahmela/Pispala, Tampere

mahdollisuuksientila@gmail.com

MAHDOLLISUUKSIEN HUVILA

Tahmelan huvilalla

Uramonkatu 9, Tahmela/Pispala, Tampere

Mahdollisuuksien tilat ovat paikallisen luovuuden ja yhteisöllisyyden aktivaattoreita.

Tervetuloa vierailemaan, tanssimaan, leikkimään tai antamaan oma osasi kaiken kivuuden luomiseen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon