top of page

KESKUSTELEVAT KEIKKAILLAT

Keskustelevien keikkailtojen idea on yksinkertainen: kyseessä on keikkailta, jossa yhdistetään livemusiikkia, keskustelua ja yhteistä illanviettoa. Jokaisena iltana esiintyy ainakin yksi musiikkiartisti, joka on paikalla paitsi esiintyjänä, myös puhujana ja keskustelun virittäjänä. Hän valitsee jonkin teeman, joka on hänelle itselleen tärkeä tai jota hän käsittelee musiikissaan. Illan aikana järjestetään keskustelu, jossa hän avaa suhdettaan tähän teemaan. Keskustelu on avoin, ja yleisöllä on mahdollisuus pohtia aihetta artistin kanssa ja esittää hänelle kysymyksiä.

 

Käsiteltävät teemat voivat olla isojakin, yleisesti elämään liittyviä ja jotain sellaista, mitä artisti käsittelee musiikkinsa kautta tai mikä on muuten hänelle läheinen. Jokaisen illan kulku suunnitellaan yksilöllisesti, valittua teemaa kuunnellen. Illoissa saattaa olla myös toinen esiintyjä esim. tanssin, performanssi- tai sanataiteen kentältä.

Tähän mennessä toteutettujen keikkailtojen artisteja ja teemoja on ollut:

 

  • Risto - Itsensä toteuttamisen rohkeus

  • Laura Moisio - Surusta ammentaminen

  • Petra Poutanen - Pyhä

  • Sound the Bell - Listening and reacting

  • Ville Leinonen - Itsensä ilmaiseminen luovan toiminnan kautta

  • Viitasen Piia - Luonto ja luopuminen

Tahdomme toteuttaa uniikkeja keikkailtoja, joissa artisti pääsee avaamaan työtään ja tarinaansa normaalia enemmän ja puhumaan itselleen tärkeistä aiheista ihmisille. Taiteilija voi aiheillaan herättää mielenkiintoista keskustelua merkityksellisiä kohtaamisia!

Iltoihin voi tulla myös vain viettämään aikaa ja halutessaan jutustelemaan. Keskustelupakkoa ei ole, vaan mukaan voi tulla seuraamaan, kuuntelemaan ja oleilemaan :)

bottom of page