Vuokraa luonnonläheistä ja rauhallista tilaa Tahmelan huvilasta!

IMG_3209.JPG
kuva.jpg

Mahdollisuuksien Huvilan huone Tahmelan huvilan yläkerrassa on vuokrattavana joko yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön.

Vuokrahinta

10 € / tunti

Please reload

Tahmelan huvila on keväällä 2019 avattu yhteisö- ja kulttuuritalo, jota pyöritetään useiden eri tahojen yhteistyönä. Mahdollisuuksien Huvila vuokraa tilaansa huvilan yläkerrasta esimerkiksi kokouskäyttöön, rauhalliseen työskentelyyn, työpajoille tai vaikkapa hoitotilaksi. Tänne sopii upeasti esimerkiksi kirjoitus- tai muuta luovaa työtä tekevä, joka inspiroituu luonnon rauhasta ja upeasta huvilamiljööstä! Tila on vuokrattavissa yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön.

Huone on n. 20 neliömetrin kokoinen. Ikkunasta avautuu maisema järven suuntaan. Tahmelan huvila on avoinna ma-la 11-18, jolloin alakerrasta löytyy kahvila, kirjasto ja vaihtuvia näyttelyitä. Edullista lounasta on tarjolla ma-pe klo 11-15. Huvilalla on myös mahdollista varata käyttöönsä talon sauna sekä pulahtaa järveen tai avantoon laiturilta, muutaman kymmenen metrin päässä huvilalta. Tila on vuokrattavissa myös Huvilan aukiolojen ulkopuolella, ota yhteyttä ja kysy lisää!

IMG_3187.JPG

Varaukset ja lisätiedot

mahdollisuuksientila@gmail.com

Henni Salo p. 045 2304483

IMG_3202.JPG
IMG_3184.JPG

MAHDOLLISUUKSIEN TILA

Selininkatu 5, Tahmela/Pispala, Tampere

mahdollisuuksientila@gmail.com

MAHDOLLISUUKSIEN HUVILA

Tahmelan huvilalla

Uramonkatu 9, Tahmela/Pispala, Tampere

Mahdollisuuksien tilat ovat paikallisen luovuuden ja yhteisöllisyyden aktivaattoreita.

Tervetuloa vierailemaan, tanssimaan, leikkimään tai antamaan oma osasi kaiken kivuuden luomiseen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon